december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

tussenvloeren

Waarom kiezen voor een tussenvloer?

Voor een uw bedrijfspand kan een tussenvloer een waardevolle investering zijn. Het zorgt er namelijk voor dat er veel meer vloeroppervlak beschikbaar komt in het pand. De tussenvloer bevindt zich altijd tussen twee verdiepingen en is een zelfdragende constructie. Bij Noordrek.nl kun je terecht om een tussenvloer in jouw bedrijfspand te laten plaatsen.

Verhuizen is niet meer nodig

Een van de grootste voordelen aan het laten plaatsen van een tussenvloer, is dat verhuizen niet meer nodig is. De tussenvloer zorgt er namelijk voor dat er veel meer vloeroppervlakte beschikbaar komt voor het bedrijf. Hierdoor is verhuizen van je bedrijf niet meer mogelijk. Je kunt de extra ruimte die vrijkomt door het inschakelen van Noordrek.nl gebruiken om meer kantoorplekken te maken. Hierdoor hoef je niet te verhuizen en kun je in het pand blijven uitbreiden!

Enorm groot draagvermogen

Een ander voordeel van het plaatsen van tussenvloeren is het enorme draagvermogen wat er wordt gecreëerd. Hierdoor kun je de extra ruimte gebruiken voor enorm veel verschillende zaken. Kies je bijvoorbeeld voor een extra kantoor, of ga je juist voor een extra opslagplaats? Je kunt er ook altijd voor kiezen om de extra ruimte te gebruiken voor productie. Door het grote draagvermogen is het mogelijk om grote machines te plaatsen op de vloer. Dit is wel zo handig als je je productie wilt opschalen in je huidige pand!

Verschillende toevoegingen mogelijk

Tot slot kan de tussenvloer verschillende extra toevoegingen krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om meerdere trappen te plaatsen. Daarnaast kun je ook een kantelen of een lift toevoegen aan de tussenvloer. Wil je de vloer veranderen? Dan kun je hem ook demonteren en uitbreiden. De vloer behoudt hierin zijn waarde. Ook na een langere tijd heb je nog de mogelijkheid om de vloer uit te breiden. Als je bedrijf opnieuw een grote groei doormaakt, kun je dit direct doorvertalen door de vloer uit te breiden. Een extra verdieping is voor veel bedrijven een goede manier om uit te breiden, door de grote hoeveelheid ruimte die hierdoor direct beschikbaar wordt.