december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

Gietvloeren van vgvloeren.nl

Gietvloeren van vgvloeren.nl

De ideale vloer voor jouw woonkamer: de gietvloer

Een gietvloer, het is in heel wat opzichten een vloer die je zeker moet overwegen wanneer je een mooie vloer voor relatief weinig geld wil.

Een gietvloer zelf leggen, zorgt voor een kostenbesparing. Er zijn verschillende soorten gietvloeren.

We willen het natuurlijk allemaal, een mooie vloer die past in de woonkamer en die liefst van al niet te duur is. Wel, dan is er gelukkig goed nieuws, want die vloer bestaat gewoon! Maak kennis met de gietvloer. Een vloer die heel gemakkelijk zelf te leggen is en waardoor jij nog eens extra veel geld bespaar doordat je hem niet moet laten leggen. Geen idee wat de voordelen en nadelen zijn van een gietvloer of hoe er zelf aan te beginnen? Lees dan vlug verder! 

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer, het is in heel wat opzichten een vloer die je zeker moet overwegen wanneer je een mooie vloer voor relatief weinig geld wil. Maar er zijn nog heel wat voordelen aan een gietvloer en die zetten we op een rijtje. Een gietvloer is een naadloze vloer en dat maakt hem ideaal voor onderhouden. Niet veel werk mee en hij blijft echt proper. Je kan een gietvloer ook vaak op een bestaande vloer gieten, omdat een gietvloer vaak niet erg dik is. Daarbij komt ook nog eens dat er veel toepassingsmogelijkheden zijn in combinatie met een gietvloer.
Waarom nog twijfelen dus? 

Nadelen van een gietvloer

Jammer genoeg zijn er aan een gietvloer ook wel een aantal nadelen. Al wegen deze zeker en vast niet op tegen de vele en belangrijke voordelen die een gietvloer te bieden heeft. Het belangrijkste nadeel aan een gietvloer is dat deze heel krasgevoelig is. Met kinderen is het misschien niet de meest ideale vloer om te leggen en oppassen met meubels verschuiven is zeker ook aangeraden. Een gietvloer zelf leggen is ook wel tijdrovend, het neemt gemakkelijk 4 tot 5 dagen in beslag. Wanneer deze dagen erop zitten, kan je natuurlijk wel voor een lange tijd genieten van een mooie vloer.  

Een gietvloer zelf leggen 

Een gietvloer zelf leggen, zorgt voor een kostenbesparing. Er zijn verschillende soorten gietvloeren, maar er zelf een leggen is helemaal niet zo moeilijk. Het is vooral tijdrovend en dat is iets wat je niet mag onderschatten. Heb je twee linkerhanden of totaal geen ervaring in het leggen van een gietvloer, dan kan je ook altijd een offerte aanvragen bij https://www.vgvloeren.nl. Je geeft alle gegevens door en je krijgt een vrijblijvende offerte op maat terug. Daarna kan je nog altijd beslissen of je hem zelf gaat leggen of toch liever laat leggen.