december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

Wat kost een gietvloer eigenlijk?

Wat kost een gietvloer eigenlijk?

Wat kost een gietvloer?

Wat kost een gietvloer eigenlijk?

Dan is het enige dat je nog moet doen, op zoek gaan naar een goede specialist in het leggen van gietvloeren

Een gietvloer of een coatingvloer, het zijn twee soorten vloeren die de laatste jaren heel erg in trek zijn geworden. Ze hebben een industriële look en de vloer bestaat uit 1 geheel zonder naden en oneffenheden, waardoor die er heel erg modern en strak uitziet. Hij vloeit moeiteloos van de ene ruimte over naar de andere waardoor je op een hele verdieping kan genieten van een en dezelfde vloer. Maar wat kost een gietvloer nu eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan? 

Gietvloer prijzen: verschillende factoren

De prijzen van een gietvloer, deze wil je natuurlijk graag weten alvorens je een gietvloer laat leggen. Maar het is uiteraard logisch dat de gietvloer prijzen van heel wat factoren afhangt. En dat zijn de volgende: de ondergrond bepaalt een groot deel van de prijs. Is deze nog goed genoeg of moet deze eerst bijgewerkt worden? De grootte van de gietvloer is een tweede factor die de prijs bepaalt. Voor een kleine ruimte betaal je uiteraard minder dan voor een grote. Daarnaast zijn de keuze van het materiaal en de dikte van de gietvloer doorslaggevend voor het eindtotaal. 

Wat kost een gietvloer eigenlijk?
Wat kost een gietvloer eigenlijk?

Voordelen van een gietvloer

Of zo’n vloer nu goedkoop is of niet, hij biedt in ieder geval tal van voordelen waardoor je dit soort vloer echt wel in overweging gaat nemen. Hij is heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud. Je kan hem niet alleen in de woonkamer laten leggen, maar evengoed in kantoren, magazijnen, garages en winkels. Je kan hem volledig naar eigen smaak kiezen, want hij is in elke mogelijke kleur beschikbaar. En hoe groter de ruimte is, hoe goedkoper de prijs van een gietvloer per vierkante meter meestal wordt. 

Gietvloer of een coatingvloer?

Coatingvloer of gietvloer laten leggen 

Ben je overtuigd en is het beslist: je wilt een gietvloer in jouw woonkamer laten leggen? Dan is het enige dat je nog moet doen, op zoek gaan naar een goede specialist in het leggen van gietvloeren. En dan hebben wij er al meteen eentje die we kunnen aanraden en dat is coatingvloer.nl! Je kan er een vrijblijvende offerte aanvragen en zo op voorhand een idee hebben van wat je zal betalen. Daarbij komt ook nog eens een uitstekende service en het werken met kwaliteitsvol materiaal. Heb je vragen of advies nodig? Stel ze gerust aan de klantenservice die met plezier voor jou klaar staat!