december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

epoxy-vloeren

epoxy-vloeren

Wat zijn handige vloeren?

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende vloeren op de markt en elke vloer is geschikt voor een ander huis. Je hebt PVC, giet en laminaat vloeren, deze zijn allemaal geschikt voor een ander huis of bedrijf. Meestal kiezen mensen de mooiste vloer, maar niet de handigste. De handigste vloeren zijn vloeren van Epoxy.

Waarom zijn vloeren van epoxy handig?

Epoxy vloeren zijn om verschillende manieren erg handig, er zit namelijk weinig onderhoud aan, het is makkelijk schoon te maken en het is goedkoper dan een vloer. Een Epoxy vloer aanbrengen kun je het best laten doen door een professional. Het is namelijk best moeilijk om een Epoxy vloer juist aan te brengen en het is erg belangrijk dat het in één keer goed gaat.

Wat kost een epoxy vloer?

Geld, een epoxy vloer is natuurlijk niet gratis. De vloeren kosten gemiddeld 25 euro per vierkante meter inclusief aanbrengen. Dit is een stuk goedkoper dan een houten vloer, bij een houten vloer betaal je als snel 80 euro per vierkante meter. Een epoxy is dus een stuk goedkoper, maar je hebt ook vloeren onder de 80 euro per vierkante meter. Het is maar net wat je wilt en wat je belangrijk vindt. Als je een vloer wilt van hoge kwaliteit die jaren meegaat, moet je hier gewoon de hoofdprijs voor betalen. Als je voor een goedkopere vloer gaat, gaat die weer een stuk minder lang mee.

Wat kost een epoxy vloer?

Houten vloer of Epoxy vloer?

Het is een lastige keuze vinden wij, omdat ze allebei voor- en nadelen hebben. Veel mensen vinden het belangrijk dat de vloer er goed uit ziet. Als dit bij jou ook het geval is, kun je kiezen voor allebei vloeren. Een Epoxy vloer is namelijk makkelijk op kleur te brengen en van houten vloeren zijn veel verschillende soorten.