december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

Zwarte gordijnen in je huis Hier moet je op letten

Zwarte gordijnen in je huis Hier moet je op letten

Zwarte gordijnen in je huis? Hier moet je op letten

Zwarte gordijnen zorgen voor een trendy stijl in jouw huis. Ze passen goed bij landelijke woningen, maar doen het ook goed in een industrieel huis. Toch zijn er een aantal zaken om op te letten als je voor zwarte gordijnen wil kiezen. Benieuwd welke zaken dit zijn? Lees dan gauw even verder.

Soorten zwarte gordijnen

Je hebt zwarte gordijnen in allerlei soorten. Op basis van jouw wensen is het belangrijk om het juiste type gordijn te kiezen. Wil je bijvoorbeeld verduisterende gordijnen om het donker te maken? Dan passen overgordijnen goed bij je. Maar wil je nog graag wat licht doorlaten? Dan kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een inbetween.

Daarnaast kun je kiezen voor diepzwarte gordijnen, of juist lichtzwart met een patroontje. Er zijn allerlei mogelijkheden qua stoffen, dus bedenk goed wat bij jouw huis past.

Zwart in je interieur

Zwart is een prachtige kleur voor in het interieur. Het geeft een stijlvol en dramatisch effect als gordijnen in de woonkamer. Daarnaast kan het je huis een hele chique uitstraling geven. Toch meoet je ook opassen met zwart. Zwart absorbeert namelijk kleur. Hierdoor kan een ruimte kleiner lijken. Heb je al een kleine ruimte? Dan kan het misschien beter zijn om te kiezen voor een andere kleur gordijnen.

Verder is het heel belangrijk om ook andere tinten en kleuren in het huis toe te passen. Zwarte gordijnen kunnen het interieur anders namelijk een sombere uitstraling geven. Dat wil je natuurlijk niet!

Bekijk de kleuren

Zwart kan er in het echt heel anders uitzien dan op de foto. Daarom kan het handig zijn om eerst een kleurstaal te bestellen van jouw perfecte zwarte gordijnen. Zo zie je of het echt aan je verwachtingen voldoet. Houd een kleurstaal altijd even bij het raam om de echte kleur te kunnen bekijken!


Op zoek naar zwarte gordijnen? Kijk dan eens bij A House Of Happiness! Hier hebben ze een ruim assortiment zwarte gordijnen, die ook nog op maat gemaakt kunnen worden. Veel succes gewenst met de zoektocht!