februari 5, 2023

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

Visgraat laminaat

Visgraat laminaat

Visgraat laminaat

Het mega populaire visgraat motief zie je nu in veel huizen onderdeel worden van het interieur.

Het mega populaire visgraat motief zie je nu in veel huizen onderdeel worden van het interieur. De een verwerkt het patroon in de badkamer, de ander past het liever toe op de vloer. Hoe dan ook, met een mooie visgraat laminaat creëer je zeker weten sfeer in je huis.

Ga jij voor moderne en tijdloze visgraat laminaat op de vloer? Dan kun je kiezen voor visgraat laminaat. Een van de grote voordelen ten opzichte van een houten vloer is de prijs. Je komt per vierkante meter een stuk lager uit wanneer je kiest voor laminaat. Naast een mooie prijs zijn er natuurlijk nog een aantal voordelen wanneer je kiest voor visgraat laminaat.

Realistische hout-look

Tegenwoordig is laminaat goed doorontwikkeld waardoor je er een echte hout-look voor terug krijgt. Ze worden gemaakt met een realistische en voelbare structuur. Dit maakt dat jouw visgraat laminaat wel de warme uitstraling heeft, maar dan makkelijker is in onderhoud. Zo hoef je laminaat niet te onderhouden met olie, wat bij een houten vloer wel het geval is. Het is makkelijk schoon te maken en bestand tegen dagelijkse huishouden. Mocht je toch de vloer eens extra willen verzorgen dan kun je dit doen met een goede laminaatreiniger. Doet je dit, dan kan je vloer er zeker weer een tijd tegenaan.

Vloer leggen

Zoals alle laminaat wordt ook visgraat laminaat met een kliksysteem gelegd. De laminaat breng je aan in een hoek van 45 graden. Belangrijk is dat voor het leggen van de vloer de ondergrond egaal is. Wanneer je een beetje handig bent zou je deze klus zelf kunnen klaren, maar als je zeker wilt weten dat het goed gebeurd kun je het beter aan een professional overlaten. De wijze waarop het visgraat patroon wordt gelegd bepaald wel hoe breed of lang de kamer uit komt te zien. Met een breder patroon kan de kamer groter ogen.

Genoeg keuze

Nog een voordeel voor laminaat is dat er genoeg keuze is in kleur, breedte en lengte van de plank. Zo vind je zeker een vloer die mooi aansluit bij jouw interieur. Ga je liever voor een echte hout-look of zijn grijstinten meer je favoriet? Er is veel mogelijk. Het patroon is tijdloos, super hip en past bij iedere stijl.

Een laatste tip: Ben je benieuwd naar een visgraat vloer in jouw huis? Ga dan zeker langs bij een fysieke winkel om verschillende vloeren en motieven te bekijken. Op deze manier krijg je een beter beeld en gevoel bij wat de vloer met een ruimte doet.