december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

COREtec Pro plus vloer DREW 50 RLV 1222

COREtec Pro plus vloer DREW 50 RLV 1222

COREtec klik pvc vloeren

De klik pvc lijn van COREtec bestaat uit verschillende stijlen, waardoor er voor ieder type interieur meer dan genoeg keuze is.

Waarom het uitzoeken van de juiste vloer zo belangrijk is

Het renoveren van je huis is een geweldige manier om de algehele waarde ervan te verhogen en, nog belangrijker, om het als een huiselijk huis te laten voelen. De juiste vloeren kunnen een huis warmer, koeler maken, een kamer bij elkaar trekken of het gewoon leefbaarder maken. Vloeren zijn een van de meest gebruikte aspecten van elk huis en daarom ben je het aan jezelf verplicht om zorgvuldig te overwegen welk type vloer het beste past bij je budget en je behoeften. De klik pvc lijn van COREtec bestaat uit verschillende stijlen, waardoor er voor ieder type interieur meer dan genoeg keuze is. Zorg voor een solide basis in je interieur en ga voor een klik pvc vloer van dit merk.

COREtec vloeren zijn een van de hardste vloeren van het moment

Wist je dat vloeren van COREtec een van de hardste klik pvc vloeren van het moment zijn? De vloeren zijn namelijk gemaakt van een composiet van gerecycled bamboe en kalksteen met daar bovenop een pvc laag met daar boven nog een keiharde slijtlaag. Elke vloer heeft zijn eigen unieke uitstraling, net als de verschillende afwerkingen die voor je beschikbaar worden gesteld. Met natuurgetrouwe dessins, geeft deze collectie je interieur een warme en natuurlijke uitstraling. Je hebt de keuze uit verschillende collecties, waaronder THE NATURALS, THE AUTHENTICS, THE ESSENTIALS en MEGASTONE.


COREtec vloeren zijn zeer flexibel en zien er altijd fantastisch uit. Door de prachtige nerf van het hout design en de kleuren zijn ze zeer aanpasbaar, dus zelfs als je de inrichting van je kamer verandert, zullen uw vloeren er geweldig uit blijven zien.

Deze vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee

De klik pvc vloeren van COREtec zijn duurzaam en gaan lang mee. Een van de belangrijkste voordelen van de vloeren is dat dit type vloer bestand is tegen intensief gebruik. Met de juiste zorg kan het lang meegaan. In tegenstelling tot veel andere keuzes, kun je, als je vloer deuken of krassen vertoont, deze mogelijk ook schuren en opnieuw lakken om hem een nieuw leven te geven. Het duurzame karakter van deze vloeren maakt ze ook een kosteneffectieve investering in de loop van de tijd, omdat je ze mogelijk minder vaak hoeft te vervangen dan andere soorten vloeren.

Een unieke combinatie van stijl, kracht en eenvoud

Elke collectie biedt een unieke combinatie van stijl, kracht en eenvoud. Ook zijn de klik pvc vloeren erg eenvoudig om schoon te maken. Afstoffen, dweilen en drogen is wat er nodig is om je huis er op zijn best uit te laten zien. Zolang je vocht en water vermijdt, zul je merken dat je vloeren er geweldig blijven uitzien. De vloeren kunnen uw huis waardevoller maken. Veel huizenkopers zien vloeren van COREtec als een voordeel, wat betekent dat deze keuze je woning aantrekkelijker en waardevoller kan maken.

Daarnaast is ieder design geweldig voor mensen met allergieën en iedereen die zich zorgen maakt over de luchtkwaliteit. COREtec vloeren houden geen allergenen vast, zoals stof, huidschilfers, pollen en andere allergenen.