december 3, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

Een verrijking voor welke ruimte: Hamat Pure visgraat PVC

Een verrijking voor welke ruimte: Hamat Pure visgraat PVC

Een verrijking voor welke ruimte: Hamat Pure visgraat PVC

Een verrijking voor welke ruimte: Hamat Pure visgraat PVC

PVC vloeren hebben de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. De mogelijkheid om te putten uit talloze stijlen en dessins, in combinatie met de betaalbaarheid en kwaliteit, maken van PVC vloeren een waardevolle investering. Passend bij de positieve perceptie van het product, lanceert deurmat- en vloerenspecialist Hamat een nieuwe PVC vloeren collectie, namelijk: Hamat Pure visgraat. Een welkome uitbreiding van het merk.

Voordelen PVC

Vloeren van polyvinylchloride, in de volksmond PVC, zijn de afgelopen jaren ontzettend gegroeid in populariteit en dat is niet zonder reden. PVC vloeren bestaan uit kunststof stroken of tegels, die zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Daardoor is PVC onder andere een vloer van hoogwaardige kwaliteit, milieu- en onderhoudsvriendelijk en geluiddempend. Dat zijn slechts enkele van de vele voordelen. Het feit dat een PVC vloer uitermate geschikt is voor ruimtes met vloerverwarming is namelijk ook vaak van doorslaggevend belang. Door huidige technieken is PVC bovendien bijna niet meer te onderscheiden van echt hout, wat het kostentechnisch gezien een zeer interessant alternatief voor houten vloeren maakt.
Niet zo gek, dus, dat Hamat zich tegenwoordig ook in de wereld van PVC vloeren begeeft.

Hamat Pure visgraat PVC

De Hamat Pure visgraat PVC vloer is verkrijgbaar in 4 kleuren. Het is een egale vloer zonder donkere stroken. Dat zorgt voor extra rust, eenheid en eenvoud in de ruimte. De vloer heeft een slijtlaag van 0.55mm en vraagt om volledige verlijming. Een voordeel in het geval de ruimte over vloerverwarming beschikt, want door de vloer te verlijmen haal je daar het meeste rendement uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om onnodig hoge stookkosten, want PVC is warmte doorlatend. Net als bij houten vloeren zijn de noesten van de Hamat PVC vloeren voelbaar aanwezig. Een kenmerk dat voor veel consumenten een vereiste is. Kostentechnisch gezien blijken de vloeren ook interessant, want het is de goedkoopste visgraat PVC vloer van Nederland.

Over Hamat

Hamat is een wereldberoemd Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van deurmatten en vloeren. Al 25 jaar lang weet het merk met hun gevarieerde aanbod te voldoen aan de continu veranderende consumentenbehoefte. De collectie uitbreiding met PVC vloeren past volledig in dat plaatje. Bij iedere aanvraag bekijkt Hamat om welke gebruikersklasse het gaat, aangezien woon- en projectgebruik, om een voorbeeld te noemen, veel van elkaar verschillen. Daardoor wordt een vloer van Hamat compleet naar eigen wens geïnstalleerd.

Een verstandige keuze

Kortom, het kiezen voor een PVC vloer blijkt niet alleen een aantrekkelijke optie, maar ook een verstandige. Voor welke ruimte dan ook. Wil je meer weten over de Hamat Pure visgraat PVC vloer? Breng dan een bezoek aan www.hamat.com. Je vindt daar, naast alle gebruikelijke informatie, een uitgebreide brochure met alle details en leginstructies.