december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

Houten trap

Houten trap

Renoveer naast de vloer ook direct de trap

Heeft u een mooie oude woning of een modern huis met een mooie trap? En wilt u deze klassieke uitstraling behouden ondanks dat de trap gerenoveerd moet worden? Door het renoveren van een trap lost u problemen op zoals slijtage en krakende traptreden. TopTrap vertelt u graag waar u op moet letten bij het renoveren van een trap en het kiezen van de juiste materialen.

Houten trap voor een klassieke uitstraling

De meeste mensen kiezen er nog altijd voor om een houten trap een houten trap te laten. Dit wordt veel gedaan om de klassieke uitstraling te behouden. Maar wist u dat een houten trap ook gerenoveerd kan worden met andere materialen zoals PVC? Dit is een voordelig materiaal dat bovendien eenvoudig schoon te houden is. Een perfecte keuze voor de trap omdat het ook op verschillende manieren af te werken is. Kies daarom voor PVC als materiaal bij een traprenovatie.

Gemak in onderhoud met een PVC trap

Voor traptreden van kunstmatige materialen is PVC een uitstekende keuze. Hoewel het een hoogwaardig kunstmatig materiaal is, kost het vaak minder dan hoogwaardige natuurlijke materialen zoals hout. Dit materiaal heeft verschillende voordelen. Het is zeer gemakkelijk schoon te maken of te stofzuigen. PVC is veerkrachtig en duurzaam, wat betekent dat het bestand is tegen intensief voetverkeer en lang meegaat. PVC houdt kleuren goed vast, wat betekent dat ontwerpen die in deze traptreden worden aangebracht er scherp, helder en gedetailleerd uit zullen zien. Dankzij de duurzaamheid zijn PVC traptreden toepasbaar in iedere ruimte.

Gemak in onderhoud met een PVC trap
Gemak in onderhoud met een PVC trap

Neem de vloer(overloop) mee

Er zijn enkele grote voordelen aan traprenovatie in combinatie met vloeren:

  • Uw trap past precies bij de kleur en het materiaal van uw vloer.
  • U bespaart geld op materiaal en arbeidstijd door uw vloer en traprenovatie tegelijk te bestellen.
  • U bespaart tijd omdat alle werkzaamheden bij één bedrijf kunnen worden ingepland en u niet te maken heeft met meerdere contactpersonen van meerdere bedrijven.
  • U kunt uw vloer en traprenovatie met PVC aanpassen aan uw wensen.