februari 5, 2023

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

warmtepanelen-aan-plafond

warmtepanelen-aan-plafond

Warmtepanelen plafond voor warmte van bovenaf

Warmtepanelen met infraroodstraling zijn panelen die warmte afgeven door middel van de straling van infrarood. Een beetje extra warmte kan nooit kwaad en al helemaal tijdens de koude maanden in huis. Dan zijn warmtepanelen aan het plafond ideaal. Deze panelen kunnen met een montagebeugel op het plafond worden geplaatst en zo extra warmte geven van bovenaf. Warmtepanelen plafond zijn ideaal voor plekken waar je veel zit en die je wilt verwarmen met een beetje extra warmte. De straling van het infrarood van bovenaf zorgt voor deze extra warmte. Er zitten veel voordelen aan een warmtepaneel met infraroodverwarming.

Voordelen van ir verwarming plafond

Ir verwarming, oftewel infrarood verwarming, is voordelige verwarming om meerdere redenen. Ten eerste is het een veilige soort verwarming. Er komt geen vuur aan te pas en er wordt geen muffe lucht gecirculeerd. De warmte komt simpelweg van de straling af. Daarnaast zijn de vlakke en dunne panelen perfect voor aan het plafond. Het is makkelijk te monteren en er steekt niks uit. Door zijn vlakheid vallen de panelen ook helemaal niet op en worden ze mooi weggewerkt. Daarnaast is warmte via de infraroodstraling een stuk zuiniger en duurzamer. Het is goedkoper dan andere verwarmingen en gaat lang mee.

Vind de beste warmtepanelen plafond bij Polarheat

Ben je op zoek naar warmtepanelen plafond? Dan ben je bij Polarheat aan het juiste adres. Hier vind je warmtepanelen voor aan het plafond van de beste merken zoals Welltherm en Ecaros. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten en maten. Zo heb je warmtepanelen voor aan het plafond van glas of van staal, in een witte kleur of juist andere kleur, van kleine afmetingen of juist grote afmetingen en nog veel meer. Bij Polarheat kun je losse warmtepanelen kopen, maar ook complete sets met montagebeugel en thermostaat erbij.