december 9, 2022

Alles over pvc vloeren, gietvloeren, laminaat, vloerisolatie

Alles over vloeren, gietvloeren, pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren, betonvloeren

Houten jaloezieën op maat

Met houten jaloezieën regel je eenvoudig de hoeveelheid licht in je huis valt, zo speel je met privacy en licht inval. Daarnaast houten jaloezieën geeft je huis een unieke uitstraling.

De jaloezieën hebben knevels en trekkoorden die het gemakkelijk maken om de lamellen te kantelen en omhoog te brengen. Zo bepaal je de hoeveelheid licht die je woning binnenkomt. Heb je privacy nodig? Sluit ze dan mooi af!

Voordelen van houten jaloezieën

Op maat gemaakte houten jaloezieën maken het gemakkelijk om de hoeveelheid licht te regelen. De jaloezieën hebben trekkoorden en trekkoorden zodat je de 50 mm houten lamellen gemakkelijk kunt kantelen en optillen. Zo bepaal je zelf hoeveel zon er in jouw woning schijnt. Sluit de jaloezieën als je privacy nodig hebt.

Nadelen van houten jaloezieën

Helaas houden houten jaloezieën niet goed tegen vocht. Langdurige blootstelling van houten jaloezieën aan vocht kan kromtrekken veroorzaken. Hierdoor is het niet mogelijk om de jaloezieën met een vochtige doek schoon te maken en is dit type raamdecoratie niet geschikt voor de badkamer. Nog op zoek naar raamdecoratie geschikt voor badkamers en vochtige ruimtes? Zie de line-up van PVC-jaloezieën.

Zonder ladderband of met?

Bij het monteren van de jaloezieën kun je kiezen voor een ladderband of een ladderkoord. Het verschil zit hem vooral in het uiterlijk. De ladderband geeft het jaloezieën een stoere uitstraling en het ladderband bedekt ook de perforaties in de lamellen. Ladderkoorden hebben perforaties die meer licht doorlaten, maar zijn wat luchtiger. Wat je smaak ook is, kies altijd een jaloezieën dat bij je interieur past. Zo creëer je een prachtig geheel dat zorgt voor rust en eenheid in je woning,

Bekijk hier houten jaloezieën op maat